marți, 24 mai 2011

Din seria "imbecilisme tipic romanesti", va prezentam :

Hala combinatului Marchim Marasesti, una din perlele Europei in materie de productie, o fabrica emblema a Romaniei, unicat in productia de cleiuri, detergenti conditionati si rasini sintetice, dispunand de peste 46 de tehnologii de productie, cu un rulaj de peste 12000 de vagoane pe an. Fabrica a tinut in viata nu numai activitatea feroviara din zona, dar si intreg orasul Marasesti, care acum se apropie de statutul de comuna, oamenii ajungand din muncitori calificati cu peste 30 de ani de experienta, simplii maturatori sumari, vanzatori sau ...someri.

Combinatul CHIMICA Marasesti a fost demolat complet la data de 28 aprilie 2011. Alte cuvinte nu cred ca isi mai au rostul...



In caz ca va intrebati ce (alta) intrebuintare mai are un vagon de marfa din parcul CFR, ei bine, se pare ca acela de suport pentru diverse ustensile cosmetice. Iata un cadru surprins in triajul Brasov, cu o perie de par, care s-a plimbat din Constanta Port pana in Coslariu Triaj. Ma intreb acum, pe unde o fi ajuns ? Oare in conservare cu vagon cu tot ?:)
 Ei bine, ati ghicit. Acea perie se afla si acum pe acelasi vagon de marfa, in acelasi loc. Poza a fost realizata in vara anului 2010, deci se pare ca nici negrul care o domina n-a ajutat-o sa se desprinda de decorul maroniu al vagoanelor de marfa !


Ei bine, se pare ca o placa turnanta pentru locomotive, poate servi foarte lejer drept loc de agatat incaltamintea de munca.  Proprietarul lor cred ca trebuie sa fie foarte mandru de isprava de a avea papuci celebrii, fotografiati si postati pe internet. Si nu oriunde :). Din cate se observa, locomotiva pare destul de ofticata ca nu poate avea loc pe placa din cauza acestor pantofi care si-au gasit loc in prim plan...cel putin la mine in poza. Cat despre proprietar...ce pacat ca bunul simt nu se poate cumpara...i-as fi gasit eu loc de cumparat ieftin, la kilogram !













Seria de lucruri, intamplari si faze tembelo-imbecile care caracterizeaza aceasta natie va continua fara doar si poate. Putintica rabdare, sa mai scotocesc prin adancurile hard-disk-ului si sa mai gasesc poze relevante in domeniu. Acum este cam tarziu sa mai fac asta :)

Pe curand !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu